Tálibok : 7hji9jdgdk Zsm - A tálibok vagy talibán (pastu nyelven:

Tálibok : 7hji9jdgdk Zsm - A tálibok vagy talibán (pastu nyelven:. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. Attaullah atta, a déli kandahár tartományi tanácsának egyik tagja azt mondta, hogy a tartományban folytatódnak az összecsapások, a tálibokat visszaszorították. Egy biztonsági forrás arról számolt be, hogy a hadsereg, a politikai és az adminisztratív tisztségviselők egy 48 órás. A műsorban az is lehangzott, hogy jobban oda kellene figyelni a belorusz titkosszolgálat tevékenységére, valamint. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik:

A tálibok újabb körzetet foglaltak el afganisztán középső részén 2021. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje! Ez már a tizedik tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt. Afganisztánban több tartományban heves harcok dúlnak a kormány ellen lázadó tálibok és az afgán biztonsági erők között.bővebben : طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom.

Zkay Pjuspuhnm
Zkay Pjuspuhnm from mandiner.hu
A tálibok ugyanis a who létesítményeit is megtámadták, ezért sok munkatársuk elmenekült. Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen. A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: A kunduztól mintegy száz kilométerre délnyugatra fekvő, 120 ezer. This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. A tálibok újabb körzetet foglaltak el afganisztán középső részén 2021. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt.

A tálibok egyik szóvivője a twitteren jelentette be, hogy csapataik teljességgel megszállták kandahárt.

The decision by us president joe biden to delay the. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: A tálibok vagy talibán az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim vallást követő pastu nacionalista mozgalom. A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon az országban. Problémás az afganisztáni német katonai misszió utóélete. A radikális iszlamista tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt is. A tálibok ugyanis a who létesítményeit is megtámadták, ezért sok munkatársuk elmenekült. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a városból. A műsorban az is lehangzott, hogy jobban oda kellene figyelni a belorusz titkosszolgálat tevékenységére, valamint. A kormányellenes afganisztáni tálibok csütörtökre elfoglalták a kabultól 150 kilométerre délnyugatra fekvő gazni városát. Attaullah atta, a déli kandahár tartományi tanácsának egyik tagja azt mondta, hogy a tartományban folytatódnak az összecsapások, a tálibokat visszaszorították. Sitting over a cup of green tea, haji hekmat proclaims, we have won the war and america has lost. A kunduztól mintegy száz kilométerre délnyugatra fekvő, 120 ezer.

A kunduztól mintegy száz kilométerre délnyugatra fekvő, 120 ezer. Sitting over a cup of green tea, haji hekmat proclaims, we have won the war and america has lost. Egy tálib bíró visszaállítaná a saría radikális formáját afganisztánban 2021. Évfordulóját jelölte meg a céldátumként tavasszal. The taliban believe victory is theirs.

Tuzszunetet Ajanlottak A Talibok Portfolio Hu
Tuzszunetet Ajanlottak A Talibok Portfolio Hu from cdn.portfolio.hu
A kormányellenes afganisztáni tálibok csütörtökre elfoglalták a kabultól 150 kilométerre délnyugatra fekvő gazni városát. A radikális iszlamista tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt is. Amennyiben a dohai megállapodást hatályon kívül helyezik, az nagy háborúhoz fog vezetni, amiért a felelősség egyértelműen. Sitting over a cup of green tea, haji hekmat proclaims, we have won the war and america has lost. Az afgán kormányerők számos tagja vesztette életét tálibok támadásaiban 2021. A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. Afgánok, afganisztán névadói, az ország nevének jelentése nem más, mint az agánok (pastuk) földje!

A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt.

Habiba danes, az északi tahar tartomány egyik parlamenti képviselője szerint a tálibok arra kényszerítik az ottani hajadon vagy megözvegyült nőket, hogy menjenek férjhez a harcosaikhoz. A szélsőséges tálibok az utóbbi időben, a nyugati erők kivonulásán felbátorodva új offenzívát indítottak a városok bekerítésére és a területszerzésre. Egy tálib bíró visszaállítaná a saría radikális formáját afganisztánban 2021. A tálibok hadi sikerei nagyrészt annak köszönhetőek, hogy az usa a közelmúltban kivonult az országból. Attaullah atta, a déli kandahár tartományi tanácsának egyik tagja azt mondta, hogy a tartományban folytatódnak az összecsapások, a tálibokat visszaszorították. طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. A tálibok lassan újra uralmuk alá hajtják afganisztánt. A tálibok egyik szóvivője a twitteren jelentette be, hogy csapataik teljességgel megszállták kandahárt. This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. A radikális iszlám csoport egyre nagyobb területeket hajt uralma alá afganisztánban. The taliban believe victory is theirs. A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon az országban. A beszámolók szerint folyamatosan nő a polgári áldozatok száma, és több magas rangú afgán tisztviselő is életét vesztette.

A tálibok ugyanis a who létesítményeit is megtámadták, ezért sok munkatársuk elmenekült. A radikális iszlamista tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt is. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra bejelentette: Egyes becslések szerint már az ország kétharmadát a tálibok felügyelik. A tálibok vagy talibán az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim vallást követő pastu nacionalista mozgalom.

Vilag Vasarnapra Dzsalalabad Is Elesett Afganisztanban Mar Csak A Fovaros Nincs A Talibok Kezen Hvg Hu
Vilag Vasarnapra Dzsalalabad Is Elesett Afganisztanban Mar Csak A Fovaros Nincs A Talibok Kezen Hvg Hu from img3.hvg.hu
Csütörtökön két tartományi székhely, gazni és herát városa került a szélsőségesek kezére. Sitting over a cup of green tea, haji hekmat proclaims, we have won the war and america has lost. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a. A tartományi tanácsot vezető naszír ahmad fakiri elmondása szerint a fegyveres tálibok megszerezték a legfontosabb területeket, a kormányzói hivatalt, a. A műsorban az is lehangzott, hogy jobban oda kellene figyelni a belorusz titkosszolgálat tevékenységére, valamint. Ez már a tizedik tartományi székhely, amely a radikálisok kezére került egy hét alatt. A tálibok biztosították kínát afelől, hogy afganisztán területét nem használják más országok biztonságának fenyegetésére, a kínai tisztségviselők pedig ígéretet tettek arra. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt.

A tálibok vagy talibán az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim vallást követő pastu nacionalista mozgalom.

Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy az afgán hadsereg erői visszavonultak a. Azonban úgy tűnik, most mindent megtesznek azért, hogy teljesen ellenőrzésük alá vonják ezt a területet, mielőtt kabulra fordítanák figyelmüket. A tálibok már harc nélkül hódítanak afganisztánban. This page was last edited on 22 june 2018, at 18:11. 'students' or 'seekers'), who refer to themselves as the islamic emirate of afghanistan ( iea ), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. A tálibok még akkor sem tartották uralmuk alatt afganisztán északi részének egészét, amikor ők voltak hatalmon az országban. Egy biztonsági forrás arról számolt be, hogy a hadsereg, a politikai és az adminisztratív tisztségviselők egy 48 órás. A tálibok ugyanis a who létesítményeit is megtámadták, ezért sok munkatársuk elmenekült. A tálibok az elmúlt napokban számos várost elfoglaltak, és több tartományi székhely is az ellenőrzésük alá került. Lefejezték a tálibok sohail pardist, az amerikai hadsereg afgán tolmácsát. Egyes becslések szerint már az ország kétharmadát a tálibok felügyelik. A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: A műsorban az is lehangzott, hogy jobban oda kellene figyelni a belorusz titkosszolgálat tevékenységére, valamint.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook